Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Din frisør på Vinterbro!

Dameklipp

Ønsker du å gå den nye årstiden i møte med en helt ny look? Vi lytter til våre kunders ønsker, og gir deg gledelig tips og råd til styling. Våre kunder skal alltid gå ut fra salongen fornøyd med resultatet!

Herreklipp

Vår erfaring med herreklipp lar deg holde hårklippen uendret. Men vil du ha forandring, tilbyr vi deg nye muligheter basert på de siste motetrendene, din livsstil og ansiktsform.  Alt hår trenger å trimmes jevnlig.

Barneklipp

Ofte kommer  foreldre som har prøvd seg som frisører og ikke fått det til innom salongen. Å klippe barn er vanskelig og bør gjøres hver 3-4 måned for best mulig resultat.  La profesjonelle ta seg av hårklippen!

 

Farging av vipper og bryn

Det er enkelt, praktisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper og bryn.  Vi farger med hudvennlige fargestoffer tilpasset ditt eget hår og hudfarge. Vippefargen sitter i ca fire uker, mens brynfargen kan blekne noe tidligere.

Farging/striping av hår

Er håret blitt litt gusten i løpet av vinteren og du trenger en oppfriskning? Eller er røttene blitt så synelige at det ikke hjelper å sette håret i en hestehale lengre? Stikk innom oss for hjelp med farging og striping av ditt hår!

Skjeggklipp

Trenger du en skjeggklipp? Skjegg kommer i alle former og fasonger. Her hjelper vi deg med å trimme, klippe eller style skjegget. Det er viktig å holde skjegget velstelt da det ofte tiltrekker seg mye oppmerksomhet.

 

Styling

På den store dagen ønsker alle bruder å se strålende ut.  Våre erfarne frisører hjelper deg på forhånd å finne den riktige stilen for ditt hår slik at det står i stil med brudekjolen og typen bryllup dere skal ha.

Vippeextension

Vippebøj

 

Share on Facebook

Logg inn